Veckans 42a


CoD hjälper terrorister

Jag orkar inte blogga så värst mycket idag, men jag hade en skitkul förfest och ett underbart krogbesök med ett flertal bekanta ansikten, både väntade och oväntade.
Krogbesöket ägde rum på The Strip, och det finns ett litet krypin uppför en trappa innan den stora discohallen. Där mötte jag Philip Lundkvist och Erik Hedman som satt på en soffa. Och jag tänkte slå mej ner, på något som inte alls var en soffa utan den slutade där Philip satt men det såg inte jag eftersom jag var lite blarig.... HAHA, blev en jävla smäll då jag slog i både svanskotan och bakhuvudet, så det har jag jävligt ont i idag... så smärtan i röven beror inte på någonting annat, ifall någon skulle undra :P
Men bortsett från det hade jag grymt roligt (värt att veta)!!!! :D

Nu väntar jag bara på att få åka till ElinPelin, så är dagen räddad <3

Det bästa korttricket någonsin?

Nu ska jag visa ett utdrag ur en tidning jag har och sen berätta en liknande historia som hände mej och Elin i tisdags. Utdraget handlar om en Grace O'Halloran som under 50-talet var 7 år gammal och hade en teddybjörn:

"Björnen i fråga var ungefär tio centimenter lång, var gjord av rosa plast, och var Pappa Björn i en uppsättning av tre leksaksbjörnar som min lillasyster fick i present.
En kväll lekte vi med de tre björnarna och ett par andra leksaker i ett hörn i det upplysta vardagsrummet. Jag hade precis gått över till andra änden av rummet för att hämta något, och när jag kom tillbaka råkade jag oavsiktligt sparka till pappan i björnfamiljen. Den flög över golvet i ungefär en halvmeter, slog emot golvlisten med en smäll och försvann för att aldrig återfinnas, trots att hela familjen letade efter den i det ganska lilla rummet. Jag såg verkligen leksaken träffa väggen, och sedan var den borta.
"

Okej, personen som skickade in detta till tidningens redaktion trodde, liksom två andra som haft liknande upplevelser, att dennes teddybjörn blev upplockad av utomjordingar. Det tror inte jag. Men det som hände tycker jag är skitkonstigt och det är värt att delas, så here goes:

Efter Elins 20års-födelsedagsfirande så fick vi veta att Erikas kille Markus var på väg med en film vi skulle se, så jag och Elin bestämde oss för att spela kort i köket medans vi väntade. Det allra första som hände var att Elin visade mej ett korttrick hon lärt sej. Tror det gick ut på vad dom flesta korttrick gör, att man ska välja ett kort, endast du själv får se det, du lägger tillbaks det i högen, högen blandas på ett speciellt sätt och slutligen visas kortet du valde från början upp. Duktigt gjort måste jag säga, men jag höll koll på kortet hela tiden och lyckades därför se igenom tricket ;)
Hela grejen med korttricket var inget underligt alls, utan det var under det nya kortspelet som Elin lärde mej som det skumma hände.
Jag minns inte vad kortspelet hette, men det går i alla fall ut på att fyra stycken kort läggs ut synliga i mitten av spelplanen, sen delas resten av korthögen ut i 6 vardera högar med fyra kort i varje. Högarna är vända upp-och-ner, och man får bara använda en korthög i taget när man ska försöka få par av alla sina 6 högar före sin motspelare. Lät det komplicerat?
Anyway!
Jag som var ny i spelet hade som vanligt min nybörjartur och vann första omgången. Andra gången vann Elin, och frågade sen ifall jag ville köra nåt annat. Jag som gillar att vinna ville köra en gång till, och sa att den som vinner detta vinner allt. Elins pappa Anders som befann sej i köket hängde med lite på den gungan och kommenterade att man vann allt som fanns.
Elin blandade om högen och började dela ut, men när slutligen dom fyra öppna korten skulle läggas ut så fattades det ett. Vi kollade under duken vi vikt undan för att kunna få en bättre spelplan, vi letade under bordet, under stolsdynorna, över hela golvet i närheten och även i kortleksförpackningen. Jag tittade till och med inuti min skjorta, utan resultat. Det slutade med att vi fick spela vändtia en omgång, och gav så småningom upp hela spelandet.
Det som jag tycker är konstigt, är att i ena stunden var kortet där, och sen borta. Ingen av oss hade direkt kastat omkring korten, eller spridit ut dom bort från köksbordet.
Vi hittade inte kortet, och det kanske dom gjort vid det här tillfället, men det bryr jag mej inte om. Det är själva försvinnandet som bekymrar mej.

Var det en gudsbestämd tie?

Mal won't let me

NU SKA JAG PROVA PÅ ATT BARA SKRIVA SKITSNACK OCH SE HUR LÅNGT JAG KOMMER INNAN JAG VERKLIGEN GER UPP:

Till att börja med vill jag bara säga att jag måste nog ha läst den största nyheten idag på åratal. Ni som inte känner mej sådär riktigt bra (tror ingen riktigt känner mej när jag berättar vad som berört mej så mycket) kommer lära känna mej lite mer inom kort, för även om det kanske inte märks så är jag otroligt fascinerad av allt som har med Matrix att göra. Idén, filmerna och så vidare.
Jag minns när jag hade sett den allra första, och jag fattade bara noll (om ens det). Men sen ju fler gånger jag såg den, desto mer klarnade det. Sen fanns den på listan är mina favoritfilmer. Den var väldigt högt upp.
Sen en kväll såg jag ett tv-program om filmrecensioner, kan ha varit filmkrönikan. Då fick jag den extremt glada nyheten om att det skulle komma två stycken nya filmer, Matrix Reloaded och Matrix Revolutions.
Jag har sett en enda Matrix film på bio, och det är Revolutions. Hade jag idag vetat att dom alla tre skulle göra ett sånt stort intryck på mej (som jag inte insåg förrän några år efter jag sett den tredje första gången och såg den första för typ trettiotredjetusendegången) så skulle jag köpa en biograf för en kväll för att helt själv få se alla Matrixfilmer!
JO, och nu till nyheten jag såg idag som förändrade mina förhoppningar på framtidens filmer. Jag råkade se en liten notis i Aftonbladet om att det kanske ska komma två nya Matrixfilmer. Jag typ frös till när jag läst alltihop. Och enligt Keanu Reeves så arbetar Wachowski's på manus redan. Men det som gör mej lite bekymrad är just, att Neo dör ju i den sista. Hur ska han kunna återvända? Kommer dom två nya att vara otecknade (vilket jag hoppas, och jag hoppas även att dom inte har nån som helst connection till Animatrix, för den sög peddokuk)? Och ifall filmerna inte innehåller någon Neo alls, utan bara Morpheus och Trinity i tråkiga Zion där ingenting händer nu när människorna och maskinerna lever i "harmoni", hur ska den då kunna bli bra?!
Unless, ifall den värld som alla tror är den riktiga världen (inte den värld som i dom första filmerna var låtsasvärlden, utan världen utanför den, alltså den utan sladdar och usb-uttag i nacken) inte är den riktiga världen, att det finns en värld utanför den, där man lixom på nåt sätt är inkopplad, men mer åt blåtand-hållet?
Det vore en ganska cool twist, och det skulle innebära att alla som är inkopplade inte har någon aning om att dom verkligen är det, förrän dom blir väckta. Men av vem då? Inte Oraklet, och inte vafan han nu hette, som sitter i rummet med hundra tv-apparater. Dom gjorde visserligen den "riktiga" Matrix-världen, men det måste vara någon som man inte trodde. Kanske Agent Smith? Kanske var alltihop ett test, eller ett uppdrag att rekrytera dugliga folk till den riktiga världen, där man slåss mot riktigt maskiner för det riktiga Zion?
En värld i en värld, nu börjar det låta som Inception, a dream within a dream, men fantasin bara flödar just nu. Och du som fortfarande läser, imponerad över att den här texten inte behöver något toalettpapper... if you know what I mean ;)
Anyway, dom flesta jag känner säger att Matrix Reloaded och Matrix Revolutions verkligen suger, och att ettan är oslagbar och dom alla tre filmerna kan inte ses som en trilogi eftersom dom spårar. Men jag tycker verkligen inte så, jag tycker dom är bra. Dom är skitbra! Jag älskar allt från början i den första till slutet i den tredje. Så varför skulle inte två till filmer kunna vara bra?
Nu finns det bevisligen ingen som sagt det till mej, att dom inte skulle vara dåliga. Men om inte Keanu Reeves är med, då kommer dom inte vara bra. Om inte Wachowski's regisserar, då kommer dom inte vara bra. Om dom inte är otecknade, då kommer dom inte vara bra. That's fact! En prick, that's it!

Så, okej. Vad jag vill säga med all denna ljuva bullshit (bullshit bullshit), det är helt enkelt att jag ser fram emot två nya Matrix-filmer, om ryktet nu stämmer :)

Agree

Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller min bebis 20 år! Ett enormt grattis till Elin, för att hon stått ut med världen så länge. Det bästa av allt var att jag vaknade upp bredvid henne tidigt imorse och blev den allra första i världen att gratta henne (IRL, damn you som grattade henne före via sms igårkväll ^^) :D <3
Igårkväll fick vi besök av Mr. Daniel Johansson för en mycket trevlig filmkväll! Spermaharen och Crank (ett väldigt varierande filmval) blev det, och även om Killinggängets filmer äger fett så rekommenderar jag Crank ännu mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just nu antar jag att jag stör mej på vädret, eftersom enligt Elin imorse så snöade det, och om det är så fortfarande så hatar jag världen tills jag ser årets första tussilago...

För er som inte vet så har jag ju köpt ett Xbox 360 Elite (FTW!!!!) men jag fick aldrig med någon sladd från konsollen till min tv, så förhoppningsvis får jag det idag så jag kan börja gamea satan :)

Nu har jag varit utan arbete i två dagar, och det känns som om jag börjar falla tillbaka i dom rutinlösa dagarna... 
Men får jag sen heltidsjobb kommer mitt liv äntligen att förändras på ett väldigt positivt sätt. Jag kan flytta hemifrån och säga fuck you till Arbetsförmedlingen och soc! xD

Veckans 42a


Memories

En sak har jag lärt mej om gårdagens föredrag i Hova, att även om den generationen
jag tillhör inte älskar mina filmer, så finns det andra som gör. Definitivt.
En sak har jag lärt mej om gårdagens föredrag i Hova, att även om den generationen
jag tillhör inte älskar mina filmer, så finns det andra som gör. Definitivt.

Dreadzone

Varför går inga människor på månen längre?
Det är snart 40 år sen som människan var på vår lilla gråboll senast, och det är fanimej fy skäms på NASA. Alla dessa dokumentärer man nånsin sett om framtida planer på månbaser som ska underlätta bemannade resor till Mars verkar ju lovande, men kom igen! Det är 14 år tills det är planerat att första personen ska kliva ner på den röda planeten, så börjar det bli lite brådis eller??
Jag tycker världens höga makter borde satsa nästan hälften av alla pengar på rymdresor. Okej visst, barn och vuxna svälter ihjäl i Afrika, men så har det varit i alla år verkar det som, och snart är Jorden överbefolkad stenhårt med tanke på hur mycket alla knullar nuförtiden. Och gör vi inte Mars till en gästvänlig planet snart så kommer vi sakta men säkert dö ut. Hoppas dock inte att det sker under min tid...

Idag var det rep, för första gången i år! Vi gjorde inte som vi brukar göra, när vi kör igenom alla våra låtar, utan vi försökte istället fokusera oss på att komma på nytt material. Och efter mycket döspelande så kom jag slutligen på en melodi på synthen som verkade duglig, och det kommer vi nu jobba utifrån. Känns bra :)

Imorrn är en enormt stor dag. För er som inte sett denna film, se den nu, annars kommer du inte förstå varför jag fortfarande inte kan inse att det är sant:
http://www.youtube.com/watch?v=6zsn2kh9EB4
Det är nämligen såhär, att imorrn klockan 07:30 går tåget från Nykvarn till Hova, och jag och min bror ska åka med det tåget för att prata inför en medelstor publik om just den filmen. Lite sjukt och overkligt att dom valde just den filmen, men det ska bli double awesome säger jag bara!!
Önska oss lycka till! :D

Annars är allt som vanligt, är lycklig dagarna ut. Och snart fyller även en annans flickvän 20 <3

Hej <3 :D

GratisListan.se

Istället för att berätta om Supergratis där man kan samla ihop poäng till gratis saker eller Gratisgodis där man kan samla ihop poäng till gratis godis, så vill jag passa på och rekommendera denna sida:
GratisListan
Här kan du oxå som så många andra sidor samla poäng och få ascoola grejjer!!
WIIE!!
Vad gör man inte för gratis grejjer?? :D

Veckans 42a


Välj fil

Det här känns som en otroligt tråkig söndag. Vad ska jag hitta på idag, när det inte finns mer o göra än att spela PSP och se på film? Enda filmen jag kan tänka mej att se idag är Serenity, för den är tydligen awesome enligt 110.000 people, annars blir jag nog i stort sett liggandes i sängen och fortsätter på Birth by sleep som oxå är TOTALLY AWESOME!!!!


Supersugen 21:30

Jag har sett två filmer idag som jag rekommenderar, Unthinkable och Buried. Buried kan jag rekommendera allra mest, den gav jag 8/10IMDB, och det för att den berörde mej så in i helvete. Filmen tar sin början när Paul Conroy (namnet har ingen direkt betydelse, jag ville bara visa att jag är cool nog att ha sett den) plötsligt vaknar upp i mörkret. Efter en del frustreringar och letande hittar han en zippotändare som han tänder (obviously, dah...), och han finner sej själv instängd i en kista. Under filmens gång får han reda på att han är tagen av några som vill ha 5 miljoner inom 2 timmar, annars så lämnas han att dö stenhårt där han befinner sej.
Tro mej, den är mycket bättre än den låter om den nu inte låter så bra, för nära inpå slutet fick jag hjärtklappning och ångest...


Ända sen i onsdags har jag varit med käraste Elin, och även om det inte blivit så jättemycket mer än filmtittande och sexande så har jag haft det väldigt roligt och otroligt romantiskt :D

At the moment så är jag lite frustrerad, för jag har inte fått mina pengar från soc, och i dom ingår även pengar till mitt månadskort. Och eftersom mitt gamla gick ut häromdagen så måste jag ha pengar i alla fall på måndag, annars kan jag inte ta mej till jobbet :'(
En stor del av mitt inre tilltalar mej dock hela tiden, att det löser sej, vilket jag vet att det gör. Som det mesta gör i mitt liv när det lutar :)

9 september <3

Filosofi-tajm:
Rätt ofta händer det att jag tänker tillbaka till dom där sensommardagarna då en ny kärlek slog sin rot.
Det var i början av augusti ungefär som jag träffade Elin för allra första gången. Vi gick på bio och såg Inception. Trots att jag var nervös för att ses så pirrade det när jag då och då lyckades få ett par blickar på henne utan att hon märkte. Det kändes ljuvligt, för hon var vacker. Väldigt vacker. Dock skulle det dröja tills nästa gång vi upplevde närkontakt.
Den dagen minns jag extra mycket.
Jag hade kvällen tidigare haft ett chillkrök hos Robin, med han och hans bror Micke, och denna dagen hade jag bestämt mej för att dissa en fest Robin skulle ha för att istället träffa Elin (Eleeiins som hon hette på HappyPancake).
Tidigt på morgonen satte jag mej på tåget, halvbakis, och jag minns att i Södertälje Hamn sprang jag ner och köpte en Vitamin-dricka (eller vad fan den heter, det var i alla fall med körsbärssmak).
Åh, det var så varmt den dagen. Så in i helvetes hett, att den lilla rundan jag sprang för att köpa drickan fick mej att bli alldeles blöt av svett. Det kan mycket väl ha varit årets varmaste dag, då SL till och med lät passagerarna själva öppna dörrarna för att hålla värmen ute.
Jag själv var väldigt varm när jag satt med min MP3 och mina solglasögon för att dölja mina trötta ögon, men jag svettades inte bara av värmen, utan nervositeten. Denna dag skulle jag inte bara få träffa Elin, utan hennes familj. Först skulle vi cykla med hennes syster Erika till ett bad och svalka oss en del, och sen bege oss hemåt där Erika äntligen skulle få laga pannkakor till oss.
Jag tror nog, att det mesta jag tänkte på den dagen, var hur fan jag kunde välja att bära jeans.
Som sagt. Att bada i den där värmen var underbart, och likaså var det att sola. Synd bara att min halvuppdruckna Vitamin-dricka låg i solen och blev näst intill överhettad (trots det drack jag konstigt nog upp den). När vi solade fick jag även tillfälle att se på min vackra nätdejt, betrakta henne och rysa över tanken på att jag kanske får komma nära henne så småningom.
Vi cyklade hem efter några timmar, och Erika gjorde pannkakor åt oss som vi satt ute på verandan och njöt av. 
Sen (om jag tror att det här upplägget på eftermiddagen stämmer så är jag inte sämst) så var det filmdags för mej och Elin. Minns mycket väl att vi såg på Alive, och småpratade under filmen. Annars var det rätt så awkward silence.
Lite senare fick jag träffa  pappa Siv och mamma Anders (hmhm, humor på extremt låg nivå klämdes in, ja), och medans middagen lagades gick jag och Elin på promenad. Det var en väldigt mysig en, med lagom sensommarvärme och nykärlek i luften från min sida. Vi stötte även ihop med en Pumi som hette Elis, och jag tyckte det var väldigt roligt eftersom vi hemma har en Pumi.
Sen efter maten satt vi i sängen, pratade, och jag lyckades efter många försök att få ljud ur min mun att äntligen berätta vad jag kände för fröken Lindquist.
Kvällen slutade med att jag fick sova över. Jag fick uppleva närkontakt med Elin. Och det var underbart.
Det är fortfarande underbart att uppleva närkontakt med henne såhär efter 4 månader som ett par, men jag ville bara dela med mej av vad jag i alla fall tycker är en fin kärlekshistoria <3


Och förresten, vad i helvete är det för fel på Facebook?!! >_<


du är fan sjuk

Jag kan inte fatta att jag snart har fått ihop till en iPod Shuffle, HELT GRATIS! Frakt och allt ingår, underbart säger jag :D
Dagen har för övrigt varit som en vanlig arbetsdag, och det kommer det nog vara hela veckan ut (om inte kontinuerligt tills jag blir petad?). I början var jag dock väldigt ivrig över att få arbeta på självaste Grönan, men nu ser jag det som ett vanligt ställe att slita ut sej på ^^
Okej, jag fick damp idag. Vet inte vad felet berodde på, men det pissade av mej rejält!! Plötsligt slutade mobilfunktionen T9 att fungera, helt oväntat och oprovocerat! FUCK MY PHONE, vill jag bara säga. Nog för att den startar om sej då och då, men det här är nästan fööör mycket. Tänk alla ord jag nånsin skrivit in det senaste året, dom får jag skriva om igen...

Imorrn får jag träffa min babe igen, och på torsdag med! Me happy about that :D

Ikväll ska jag bli kär i Danny Boyle's nya film 127 Hours. Längesen jag såg en film med James Franco (kan ha varit Spiderman), så det blir extra spännande! Längtar framåt <3


Yeah, och nu ska jag gå o skita. Kanske du sitter o äter, men det skiter jag i... HIHI :)

Happy cumface

Är nu inne på min tredje jobbvecka, och den ständiga och outhärdliga krampen i armar och kropp börjar försvinna. Antingen är jag på väg att bli förlamad, eller så har jag kommit igång (vet inte vilket som låter mest trovärdigt).

Jag tackar min älskling för ännu en underbar helg :)
I torsdags var vi på Naturhistoriska, det var jättekul! Sen drog vi hem till Els och fick laga min favoriträtt tacos!!!!
Sen på fredagen var det jobb och skola för oss, så efteråt drog jag hem och hon drog sen på kvällen hem till mej.
På lördagen drog vi tillbaks till Elin och sen på kvällen hem till Bella för en helmysig filmkväll med henne, Noa och Jennifer :D
Vi kom i säng vid 4 på morgonen, och direkt när jag vaknade på söndag morgon drog jag hem för att hämta mina jobbprylar (som jag dumt nog glömt) och sen åka tillbaka till Häggvik. Heh!
Så firade vi oxå 4 månader som ett lyckligt par, puss och all lycka till oss <3

Och kvällen blev ett lyckat slut på veckan när jag gick för att köpa en pirog till matlåda, kom hem och möttes av en uppklädd/avklädd Elin Lindquist. Sen älskade vi som kaniner.
Slut


Apocalypse please

Jag orkar verkligen inte blogga ikväll, så det får bli ett ännu större inlägg imorrn.
Är supertrött (och ändå tar jag mej tid att logga in på bloggen och blogga en liten skvätt??), så godnatt kan jag i alla fall säga :) <3

Någon mer än jag som såg solförmörkelsen imorse btw? :D

1973

Herregud, jag måste bli bättre på att blogga nu. Men jag kan skylla på en sak, och det är att jag kommit in i en ny rutin: Jobb.
Det är ett väldigt starkt och uppskattat ord, och dom människor som kan skryta med att dom besitter en anställning respekterar jag otroligt mycket, oavsett vad det är för jobb, och just för att jag själv vill ha ett heltidsjobb och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad min anställning kallas för.
Jag har i nuläget jobbat som snöskottare i en vecka, och det är kontinuerligt så länge som snön ligger kvar och det finns tak att skotta (kan väl en relativt skarp hjärna lista ut). Men jag vet att snön och tak med snö på kommer att försvinna så småningom, och då kommer jag ju förlora min anställning. Så vad kallar man ett jobb som pågår tills vintern är slut? Korttidsjobb?
Whatever, är just nu glad över att jag lyckas få ihop pengar för resan till London som jag och Elin tänker göra :)

Nyår, haha, HAHA, är lite pinsamt att berätta om. Jag var supertrött den dagen och drack rätt mycket, vilket resulterade i att jag åkte hem, kom i säng och somnade klockan 11... på kvällen!!! Alltså missade jag tolvslaget.
Jag sov från ett år till ett annat! xD
När jag vaknade nästa morgon med huvudvärk som en jude så hade jag fått en massa mess om gott nytt år och så vidare, men då var det redan försent att svara på dom... uuhh :(
Weeell, jag hängde dock inte läpp och snopp hela dagen. Träffade senare på dagen ElinPelin, och trots att det mestadels blev filmtittande så hade jag det underbart (och det är det som räknas när man umgås).
Imorse var det dock inte roligt att lämna henne när jag fick åka iväg till Grönan för fortsättande skottning, men på torsdag ska vi gå på Naturhistoriska och det ska bli hur awesome som helst :D
Sen på fredag, om jag är ledig då (eftersom det är klämdag och dom flesta är lediga då, hoppas innerligt att jag är inkluderad) så ska vi gå och se Harry Potter and the Deathly Hallows part 1!! Är supertaggad, eftersom jag är ett major fan! Love åt det <3

Snart ska slänga mej i duschen, och sen bär det av till Robins morfar med Nurmi och Danne för att se Sverige-Ryssland. Längtar ^^

BTW, RIP Pete Postlethwaite


RSS 2.0