Exogenesis: Symphony Part 1 [Overture]

Är tillräckligt frisk för att äta upp innehållet i mitt påskägg, känns som att man äntligen kan njuta av nånting de dystra tiderna iaf ^^

Min helg ska spenderas hos Elin Li, det är bestämt! Min lilla söta snygging :D <3 <3 Love you <3 <3 <3

Beauty Queen

Sitter i mina sommarshorts o tycker synd om mej själv. Mår verkligen dåligt, men mådde sämst i lördags. Påskafton började så jävla najs, och jag drog ut till mamma för att fira med släkten. Vi åt god mat, drack snaps, godis o allt kul som man gör på påsken! Sen runt 5 började jag må lite konstigt. Kände mej tröttare o hängigare, så började dricka lite vatten. Det hjälpte inte, det blev bara värre. Tillslut var jag tvungen att gå på toaletten och kaskadspy allt jag fått i mej under dagen o gårdagen (rolig info va? Hoppas du äter atm ;) )
Så jag blev sängliggandes från den tiden tills... ja, typ fortfarande... kontinuerligt... Har sovit dåligt, ätit dåligt men det viktigaste är att jag druckit bra! Har druckit jättemycket vatten, och det är på bättringsvägen. Så imorrn får jag stanna hemma o vila upp mej till 100%, så är jag förhoppningsvis på jobbet till onsdag!
Hur har er påsk varit annars då? :)

Burning in the skies

Eftersom mina försök att trappa ner på rökningen har failat ganska totalt, så har jag och Matte kommit överens om en ny metod. Han ger mej tre cigg om dagen och behåller mitt paket som han oxå har gömt. Vi började igår och hittills har det fungerat utmärkt! Jag känner inte ens nåt behov av att leta efter paketet :)

Snart är det äntligen påsk, och våren är så gott som kommen (ibland känns det till och med som tidig juni). Men det är verkligen ingenting att klaga på, när solen skiner och steker. Dock är det inte roligt att putsa fönster när allt man rör blir till fula ränder... MEN! Det går ändå inte så bra just nu, för jag är lite sjuk... känner mej krasslig mest i halsen och har ont i kroppen... hoppas det går över snart, annars vet jag inte vad jag gör... :(

På torsdag inleds långhelgen med besök av ElinPelinHumlan <3 :D Vi tänkte försöka se Scream 3 och 4 om den kommit ut i bra kvalle ;)
På fredagen åker hon hem ( :( ), och på kvällen blir det säkerligen en underbar grillkväll hos Tideman, och på lördagen påskafton!!! Då bär det av ut till mamma då moster med respektive o kusin kommer. Bli sjukt awesome tror jag, så ser väldigt mycket fram emot denna långhelg :)
En annan awesome sak som kanske sker innan helgen, är att det kan vara lönehelg, och det gillas ^^

Idag släpps Portal 2, och jag är så jävla ledsen över att jag inte har råd med det. Dock hoppas jag att stunden snart är kommen!!!!!


Superfast Jellyfish

Jag har massor att berätta!!!!
Sorry för den extremt dåliga uppdateringen, det verkar inte ens hjälpa att jag ber om ursäkt i varje inlägg, så det här blir nog den sista gången jag gör't. Jag är ju egentligen inte ledsen över det, känner ingen press över att blogga direkt. Egentligen gör jag det bara när jag känner att jag vill avreagera mej, så jag blir kanske inte så laddad som jag blev förut när jag inte hade några direkt rutiner. Nu kan jag istället koppla bort alla dumma tankar o fokusera på det som en dag ska försörja mej :P

Nu till det allra viktigaste och roligaste i hela inlägget (kanske i hela Jordgubbegungans historia?), en sak som ägde rum i förra helgen. Det är helt sensasionellt, och det har gjort mej till den lyckligaste varelsen i världen. Jag, Jesper Forsberg, och hon, Elin Lindquist, ska förlova oss. Vi ska knyta vår kärlek till den finaste rosett. Vi, två ting ska bli ett ^^
Hennes ring är min och min ring är hennes. Dock har vi inte köpt ringar än, men det blir förhoppningsvis i slutet av april. Det kommer bli... ja, finner helt enkelt inga ord... det är nåt jag verkligen inte kan förklara. Som sångaren i Nordpolen, fast på ett mycket mycket mycket bättre sätt :D

Och jobben rullar på som vanligt, jag jäktar och står i. Men snart är det lönedags, och då ska jag spendera mina pengar i några saker som jag kommer ha en väldigt stor nytta av, till exempel:

  • En ny väska
  • En hopfällbar cykel
  • En GPS

Alla av dom där sakerna hör egentligen till jobbdelen, men det kommer underlätta en hel del för mej :)

Sen har jag ställt mej i bostadskö genom Sollentunahem, så jag hoppas något kommer upp snart, för då blir jag den första att flytta ;)

Nu ska jag ner till centrum med bror Mattias, och sen fixa med dagens och morgondagens jobb, och sen Fallout 3 innan sängdags!
More to come, stay tuned friends <3


Strawberry Swing

Min vecka har varit både bra och dålig (och läskig). Till att börja med kan jag ta och berätta vad som hänt igår och idag.
Igår jobbade jag som vanligt, och kom till mitt sista ställe, ett radhus. En städerska öppnar, och hon kan (inte till min förvåning längre) bara engelska. Hon frågar däremot om jag kan polska, eftersom kommer därifrån så pratar hon ju det, men jag skrattar och säger nooooo! Sen packar jag upp mina saker och går upp på övervåningen. Där ser jag en tjej gå in på toaletten, jag tänker inte mer på det och går vidare till tredje våningen. Där kör jag av ett hyfsat jobbigt fönster, och när jag är klar går jag ner. Medans jag putsar andra våningen funderar jag på vilket rum den där tjejen är i, så jag inte tränger mej på eller råkar klampa in bara i hennes rum eller nåt. Jag tar mej slut mod till att gå in i det sista rummet på the second floor där jag tror att hon befinner sej, men hon är inte där. Kanske är hon fortfarande på toaletten tänker jag, så jag putsar klart det där rummet och går in på toaletten (för dörren är upplåst och öppen lixom), men hon är inte där heller. Jag går ner, och finner att jag och städerskan är dom enda i huset. Jag tänker dock inte mer på det, och kör klart hela radhuset.
På vägen hem så faller jag dock i tankarna om att vad jag sett kanske var ett spöke, för det råder inga som helst tvivel om att det var en tredje person där. Det är jag helt säker på. Jag vet att städerskan var i köket på nedervåningen och städade, och när jag gick upp på andra våningen så gick en mörkhårig tjej in på toaletten. Och skulle hon gått iväg så hade jag hört dörren smälla igen, för när jag stod ute och putsade en balkongdörr så hörde jag när en barnflicka med parets (som bodde där) barn kom hem. Det känns väldigt konstigt, och ännu konstigare blir det.
Jag befann mej denna dag i Lidingö, och jag drog till Ropsten för att sen ta mej till centralen och vidare till Nyken. Då ringde mamma och sa att det var strömavbrott i Stockholm central. Jag tog till mej och ringde pappa, och en timme senare hämtade han upp mej i Liljeholmen. Inget direkt mer konstigt med det. Men, när jag igårkväll stod och spelade synth så lovar och svär jag på att det var nån som tryckte på layer-knappen. Jag tänkte inte heller mer på det, förrän idag när jag spelade synth, och då upplevde jag samma sak, bara att en annan knapp trycktes in. En knapp som visade två nollor på min synth, en knapp som jag inte ens vet var den sitter, och som jag heller inte kan ha kommit åt själv. Jag säger inte att det behöver vara ett spöke, och heller inte det "spöket" som jag såg i Lidingö, men det är ändå väldigt konstigt att något sånt händer för det har aldrig nånsin hänt förut. 
Förklarade för Elin att jag måste vara nojjig, och det tror jag fortfarande, men händer något liknande igen så kommer jag nog bli lite fundersam. En till sak att notera, är att imorse när jag gick på toa så fungerade båda lamporna på toaletten utmärkt, men nu har en av dom gått sönder.... oooouuuhhh!
Herregud, vad löjligt det låter egentligen. Jag vet bara inte vad jag ska tro faktiskt. Det är lite sjukt hur såna saker kan ske så snabbt bara, och att det händer mej. Jag brukar inte tro på såna saker utan bevis, men nu har jag blivit lite skeptisk.
Ikväll, så ska vi i alla fall ha en spökkväll, med mej, Matte, Linn, Joel, Robin, Viktor, Tideman och Erica där vi bara snackar om det ockulta. Blir awesome :D

Robot Boy

Sorry, men är skittrött just nu. Bloggar imorrn, och då blir det en riktig smaskis kan jag lova!
Värt väntan <3

Everything Counts

Nu är det verkligen dags att uppdatera min mp3 lista. Har lyssnat på samma låtar dag ut o dag in i snart ett halvår, så ja... du kanske kan gissa hur mycket jag tycker om den musiken just nu :P

Idag gjorde jag nåt jag aldrig gjort förut, satsade på FotbollsBomben som den så fint heter. Matcherna som spelas idag är dom som jag och Matte bettat på (vi blev lockade av killen på tobaksaffären att prova på^^), och om drygt två timmar finns resultatet ifall vi vunnit 50.000 spänn var eller ej :D

Denna vecka är min andra jobbvecka, jag jobbar och står i, och tänker börja söka lägenhet nu i Sollentuna-trakten. Dels för att det kommer ligga nära jobbställena, och nära till Elin <3

Snart ska jag ut o springa, men först tvättis, men innan det, cigg :)

New Born

Fredagkvällen spenderades med mamma och Jerry i köket. Där satt jag med laptopen och spelade 80tals musik medans dom skulle gissade vad det var som spelades. IT WAS HILARIOUS!!! Gör jag jättegärna om, men gärna långt senare så man inte tröttnar ;)
Imorse vaknade en nästan ihjälfrusen liten bakispojke upp och gjorde sej iordning för att fira mamma som fyller om fyra dagar. Klockan två kom syskonen, moster o hennes man! Trevlans var det :)
Sen fick jag skjuts till pappa och har sen dess bara chillat, sett på Schulman Show, spelat och ätit pizza. Resten av kvällen ska ägnas åt Fallout. Gudagåvan Fallout som jag verkligen älskat. Måste vara det bästa som hänt mej i min spelhistoria. ;)
Imorrn blir det rep, för vi har bytt reptider från fredagar och lördagar till torsdagar och söndagar. Känns väldigt bra, så får man lixom en helg "för sej själv". Sen, om det inte blir allt försent så tänker jag bege mej till Häggvik. Älskade Häggvik, hos älskade Elin Li <3

RSS 2.0