Nostradamus

Dåså!
Då var det dags att summera år 2010.
Mycket har hänt sen första januari, jävligt mycket måste jag säga. För ett år sen hade jag ingen aning om att jag skulle stå där jag står idag, och så kommer det väl alltid vara.
När firandet av 2012 ska inträffa så har det antagligen hänt en hel del grejjer i mitt liv. Förhoppningsvis mestadels positiva saker :)
För exakt ett år sen ville jag få ligga på nyår, och det kändes nästan som om jag skulle gjort vad som helst för att få göra det.... hmm, nu när jag ser tillbaka så märker jag hur desperat man var då. För ett år sen.
Fan vad man har utvecklats sen dess. Ny flickvän, nya banor och nya tankar.
En sak är säker, väldigt säker. Jag är mycket lyckligare än vad jag var för ett år sen, och det är ett ganska bra sätt att summera år 2010.

Fastän det känns som om klockan är 7 så är den bara 5, och jag har hela kvällen framför mej. Har svept 2 öl, och är inne på en cider. Snart ska jag till Robin och förfesta lite, innan vi drar vidare till Oskar Karmskog (en gammal parallellklasskompis) och firar där året ut!
Den här gången ska jag lova mej själv att inte somna så tidigt som sist då dom andra hade kul och ritade på mej. Nåt sånt vill jag inte uppleva igen, plus att jag ska hem ikväll :P

Slutligen vill jag tacka alla mina vänner och nya vänner jag fått under årets gång, alla som inspirerat mej till nya tankar och idéer, nya låtar och filmer. Tack ni alla som stöttat mej när jag mått dåligt, och funnits där för mej!
Ni alla betyder mest, och snart kommer ännu ett år att uppleva!

Ikväll blir jag rätt dyngrak är jag säker på, men så får det bli. Jag njuter, och älskar mitt liv just nu.
För att inte tala om Elin Matila Lindquist som jag älskar av hela mitt hjärta <3

Känner att jag är på väg in i dimman nu mina vänner, så vi ses nästa år i en annan dimension x)


Tomten är far till dotterns alla barn

Det jag önskade allra mest till julafton slog in, det blev snö. Det gör mej glad, och inte bara glad, utan otroligt lycklig. Äntligen en jul som man senare kommer vilja minnas!
Sitter just nu och lyssnar på Christmas Lights för att få extra stämning (som om julgröten och den tidiga klappen inte gav tillräckligt), och har slängt iväg en bunt med sms till en del av mina vänner och flickvän. Snart ska jag gå och duscha, och sen bär det av till moster för ett väldigt lovande firande. Ser fram emot det mer än nånsin just nu, men jag hoppas oxå att tiden inte flyger som den brukar göra, det är ju lixom bara jul en gång om året...
Nu ser jag oxå att det snöar smått ute, naaaajs :D

HAHA, älskar dej med Elin <3

Nu ska jag gå och göra mej fin (finare än jag redan är, men går det verkligen?)

GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA
och God Jul Erika som jag vet är en trogen läsare :D

Stuck in a moment you can't get out of

Herregud jesus vilken dag det varit idag!

För två dagar sen hade jag ingen aning om vad som komma skulle, det skulle nämligen bli praktik (kanske början till jobb?)
Så imorse skulle jag till och hjälpa en Stefan med att bära grejjer och allt möjligt, så jag börjar med att dra från Elin (det var väldigt svårt o lämna henne i sängen) runt 7 imorse, och för att sen dra mej emot Liljeholmen.
Eftersom jag skippat frukosten så köper jag istället en macka och en cola på Pressbyrån T-centralen. Sen skyndar jag ner till tunnelbanan och missar den med en sekund, och jag lovar... hade jag sträckt fram handen en sekund tidigare hade dörrarna öppnats för mej, ENDAST FÖR MEJ!
Well, well.
Jag lugnar ner mej och sätter mej ner på en stenbänk, slår en blick mot min väska, och upptäcker något fruktansvärt...

Veckans 42a

Förlåt för the delay, men här kommer den:

Sunes jul

Tittar ut genom fönstret, går ut i "kylan", och blir besviken. Snön faller då o då, men det är inte lika kallt som det var för en vecka sen. Det är synd. Jag vill ha snö på julafton. Jag vill, jag vill, jag vill!
Min största farhåga just nu är att julen eller nyår inte blir vit, utan grådaskig och slaskig... En sån tråkigt jul har man inte upplevt på länge, och snö är en väldigt stor del av dopparedagen. Men men, det kan hända mycket på en vecka!

Nu har jag spelat in två demolåtar (alltså väldigt dåliga inspelningar på mobilen) av mina färdigskrivna pianolåtar, och en av dom har sångaren i Comfort Addict gått med på att ge feedback på. Känns otroligt spännande, och lite läskigt på samma gång.
Kritiken kan bli hur bra eller dålig som helst, och jag som inte alltid är så positiv när det gäller såna här grejjer förväntar mej det allra värsta, för då blir man inte lika ledsen när man hör en dålig recension :)

Och imorrn ska jag och pappa åka till Tvetatippen med en massa skit som behöver slängas, så förrådet och lite ur mitt rum blir fint såhär till julen! Sen tänker jag åka till Elin, då vi förmodligen ska julpynta hennes farfars julgran. Blir kul, eftersom vi för tillfället inte har någon här hemma, och det är alltid roligt o pynta!!!
Sen ska hon få sina julklappar av mej, och jag får min (vilket ens innehåll jag rätt länge gått o grubblat över).
Och ja, vi fuskar lite med att öppna tidigare, men who cares? :D

Nu ska jag fortsätta dricka mitt vin, och njuta av Coldplay <3

Ingen suger snopp som MyHygo

Känns som jag har dragit mej hur länge som helst för att blogga, men nu har jag fått i mej lite whiskey så skrivnojjan har försvunnit... typ!
Jag har varit rätt arg sen halv 4 idag, då jag fick hem det där jävla paketet.... låt mej berätta hela historien:
Förra veckan fick jag hem ett paket från MyHygo, helt oväntat för jag var säker på att jag inte beställt nåt.
Men mina tankar lutade åt sidan Supergratis.se där man ibland av misstag kan råka trycka "Ja, tack, jag vill beställa hem ett paket med rakhyvlar för 69:- till ett värde av 99:- och sen känna mej grundlurad", och det är antagligen därifrån som beställningen kommer.
Hursomhelst!
Jag letade upp numret till MyHygo, ringde till dom dagen därpå och förklarade att jag inte ville ha paketet eller prenumerationen som tydligen ingick, och tjejen i telefonen avregistrerade mej vänligt från dom...
MEN!
Jag sa oxå att jag inte ville ha detta paket jag hade fått (det var oöppnat, för jag antog att det skulle bli svårare att skicka tillbaka), och då var jag tvungen att betala för frakten som enligt henne låg på 50 spänn. Skulle jag behålla paketet var jag tvungen att betala fakturan inuti på 70 spänn.
Jag sa okej och tackade sen drygt för mej innan jag la på. Sen skrev jag ett hatmejl till deras kundtjänst, var ungefär såhär:

"Hej!
Jag fick ett paket hem med posten förra veckan ifrån er, och jag blev väldigt bekymrad. Jag har nämligen inte alls beställt något sånt här, och därför vill jag skicka tillbaka paketet.
Ringde till eran kundservice, och fick prenumerationen avbeställd precis som jag ville, men för att skicka tillbaks paketet måste jag betala 50 kronor. Och skickar jag inte tillbaks det måste jag betala er faktura som ligger på 70 kronor.
Tjejen i telefonen förklarade vänligt för mig att jag tjänade 20 kronor på att skicka tillbaks ert paket och pröjsa 50 spänn, men jag undrar varför i helvete jag ska behöva betala pengar för något jag inte beställt och inte vill ha?
Paketet är oöppnat, och jag vill inte alls ha med det att göra. Jag vägrar betala era 50 kronor, och ni har ingen som helst rätt att kräva pengar av en som inte gjort någon beställning!
Här är mitt kundnummer: ******.
Så antingen tar ni tillbaka paketet och jag slipper höra ifrån er igen, eller så polisanmäler jag er (värt att notera är att det inte bara är polisen jag anmäler till).
Mvh,
Jesper Forsberg"

Sen fick jag svar ifrån dom att dom registrerat en beställning, så det var väl bara att acceptera tänkte jag och skickade tillbaks paketet. 
Frakten gick dock på 24 kronor, så jag tjänade 50 kronor istället för 20 vilket gjorde mej lite gladare :D
Och så idag, klockan halv 4 , fick jag tillbaka paketet.
Jag är arg, och jag ska ringa dom imorrn och fråga varför dom inte vill ta tillbaka paketet, annars vet jag en som anmäler

Veckans 42a


"Hey!"

Gårdagen var rentav helt underbar! Bra publik och stöd, allt som behövdes helt enkelt. Jag var nöjd med min insats, trots att jag spelade lite missar då o då (som säkert märktes eftersom jag började garva vid varje felspel, hihi).
Sen sålde vi en del dricka, och alla tomburkar samlades i en stor svart sopsäck, som jag senare tog! HAHA, me is a happy boy now :D

Idag har jag fixat lite med mitt rum, såna grejjer som man länge velat göra men bara skjutit upp. Känns bra o få det gjort i alla fall :)


Den här låten är så vansinnigt sjukt överlägset bra! Jag tröttnar aldrig på den. Provade o lyssna på den tre gånger efter varann, och efter sista gången ville jag höra den lika mycket igen som om jag inte hört den på en vecka. FUCK YEAH för Muse xD

Senare dyker Veckans 42a upp, och eftersom det inte blev nån förra veckan så får denna bli extra awesome, extra klockren, och extra 42ig ^^

Jag saknar dej Elin Matilda Lindquist <3<3<3

How infinite is space?

Ikväll är det äntligen den efterlängtade spelningen i Folkets Hus som man så länge taggat till. På Facebooks evenemang syns näst intill 100 stycken som tackat ja (däribland några av oss såklart, men folk ftw, folk!) och ju fler desto roligare :D
Klockan 13 kommer vi samlas för att förbereda allting, och 6 timmar senare startar biljettförsäljningen. Haha, jag får det o låta större än vad det är... MEN! Det är ju i alla fall nånting! Och nånting kommer att bli awesome! Fucking double awesome!

Jag har haft en oöppnad julmust som stått i min ägo sen igår morse, och jag känner mej väldigt duktig som stirrat på den då och då men ändå lyckats hålla mitt sug inne. Jag vill bara slita av korken och ta för mej, men nånting säger mej att den måste stå orörd till ett speciellt tillfälle. Känner jag mitt undermedvetna rätt så ska det typ klicka till när det är dags för min mun att vattnas. Gud vad skit jag pratar, jag vet inte vad jag ska säga om mej själv :O

Jag har för övrigt börjat arbeta på en ny låt som heter sHE, och den här gången tänker jag fan göra klart den! Det har jag bestämt. Skit i om den inte låter originell, den ska bli klar. Det har jag bestämt, och det Jeppe säger måste man lyssna på :)

Ljushuvudet i brunnen

Snart ska jag till Arbetsförmedlingen på informationsmöte, låter kanske inte så roligt som det låter, men... nej, jag håller fan med! Roligare blir det sen för då åker jag till Elin! Imorrn firar vi förresten 3 månader som det lyckliga paret, yaiie! Grattis till oss :D

Idag släpps Daniel Powters nya album som bara släpps i Japan (idioti), kan nån vara så vänlig och lägga upp albumet på Pirate Bay?????

Haha, såg Idiocrazy igårkväll. Den var askul! Rekommenderas! :)


Johnny Depp

Nu var det längesen jag uppdaterade, men har inte riktigt känt för att skriva. Det känns inte lika viktigt att skriva varje dag, även om det kan vara skönt att avreagera sej på bloggen då och då.
Den här eviga väntan på jul och hoppen om att få råd med Englandsresan med Elin tar kål på mej! Jag vill ha jul nu, och jag vill åka iväg! Jag vill ha ett jobb, och flytta hemifrån!
Hmm.
Mycket vill man :P

Har börjat på en hel del pianoskrivna låtar, men jag kommer ingen vart. Tar mej bara genom första versen och refrängen, men sen tar det stopp, för jag försöker alltid tänka nytt och unikt men det går inte. Endast ett fåtal låtar är färdiga, och dom är jag i alla fall stolt över. MEN! Jag ger inte upp, och det är huvudsaken :)

Bortsett från allt det här deppsnacket, så har jag faktiskt haft en toppenhelg, och det tack vare min Elin. Även om jag känner mej lite (även fast jag inte sagt det till nån) värdelös ibland och inte kan åstadkomma nåt viktigt, så får hon mej att se ljuset i mörkret. Hon får mej att glömma allt det där och istället inser jag att jag faktiskt gör människor glada, och att världen faktiskt inte skulle fungera lika bra om inte Jesper fanns i livet!
Jag visste självklart att jag är awesome på alla sätt o vis, men ibland har man stunder då man tappar lite tro när det verkar som att man inte kommer nånvart framåt. 
Så tack min älskling, tack för att jag dissar deppen <3
Och det är inte bara Elin som får mej att må bättre, utan hela hennes familj, min familj och alla mina vänner! Ni betyder mest, ifall ni inte visste det :D

Kyss på era rumpor!

HIHIHIHIHI

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FLICKVÄN <3

Det ligger en banan på banan

Har nyss sett klart på Sleepers. Riktigt bra film, synd bara att jag var så seg så jag inte riktigt hängde med... HIHI ^^
Ikväll blir en kanonkväll (det sa jag ioförsej om den kvällen då Elin fick släpa hem mej, men nu dricker jag inte sprit längre så that's it!), först blir man bjuden på restaurang av världens finaste familj, och sen drar jag och Elin till Bella's för chillkrök. Och idag är det fucking Drink a beer day, så det kommer utnyttjas till fullo (fyllo) ;)

Well now, se det snöar ute och det börjar mörkna lite. Mysigt juuuuue, snart ska vi ut o vandra lite. Nu snor jag en bild från Elin's data som jag gillar...
Don't blame me for being beautiful <3


Skumtomte

Åker till Elin, kommer hem på lördag. Kommer bli toppen! Taggar oxå för kyrkan samma dag, men nu taggar jag för att få pussa på min älskling <3
SEEEEEEES :D

Orphan var bäst!

Jag måste seriöst klippa mej snart, börjar bli riktigt långhårig, och nej jag överdriver inte... jag tycker inte det i alla fall ^^
Idag har jag varit hundvakt åt lilla Putzismutzi. Hon gnällde som vanligt som en tjej när pappa drog, men lugnade ner sej med tiden, speciellt när jag och Robin drog iväg till Södertälje. Då satt hon i hans bil som en liten lus och gav inte ifrån sig mer uppmärksamhet än sitt skakande. Stackarn måste ha varit livrädd när Robin halkade runt i 160 på motorvägen (neeeeeeeeej jag skoja) xD

2 timmar, 2 TIMMAR KVAR TILLS COLDPLAYS SINGEL SLÄPPS, och jag hoppas den blir tillgänglig för nedladdning ASAP! Måste lyssna, måste njuta, måste älska :D

Snart kommer förhoppningsvis Robin oxå, för idag är det onsdag och onsdag är lillördag, och lillördag är det idag för idag är det onsdag :)

That's all folks, ses imorrn då jag mår som jag mår.
It's up to me to decide <3

- "Kom in, stäng dörrn du släpper ut värme förstår du.
- Det är varmt häääär.
- Jaja men gå till mamma så länge så stäng dörrn.
- Jag vill vara med DEJ.
- Men kom in då, men stäng dörrn.
- Det är för vaaarmt.
- Vafan i helvete gör vad du vill!"

Den allra bästa dialogen ever enligt mej ;)

RSS 2.0